SCROLL OG SE MERE

SPACE

OLIEBEHANDLET EG. SORT FENIX LAMINAT

Space er et fingertappet køkkendesign med et elegant, åbent rum mellem de enkelte skuffer.Det er et næsten svævende design, der i kræft af mellemrummet og egetræets naturlige glød har klare referencer til skandinavisk og japansk minimalisme – med stor forkærlighed for naturlige materialer.Med sin forramme i ét stykke rundt om de fingertappede skuffer, i hele køkkenøens længde, understreges den snedkermæssige kvalitet og finesse.

Rummet mellem de grebsløse skuffer i køkkenøen spejles elegant af de udadgående bøjlegreb på skuffevægen i sort Fenix laminat overfor.

Bagvæggen i marmor giver masser af liv til det stilrene design. Bemærk spejlingen i kogepladen.

I løsningen her har bagvæggen i grøn Verde Guatamala marmor fået en markant rolle. På den ene side spiller den mørkegrønne sten sammen med skufferne og skabene i sort Fenix laminat. På den anden side giver det mørke marmor og dets mange vidtforgrenede hvide årer også modspil til designet. Det er et køkken, hvor der hele tiden er noget at gå på opdagelse i. Bemærk også hvordan nichen rundt om kogepladen skaber et intimt rum omkring madlavningen.

Med store pocket doors, låger der elegant glider til siden, ind i skabet, går minimalisme og god plads hånd i hånd. Her kan der både gemmes af vejen og stilles til skue.

Hvide vægflader og lyse gulve skaber fin kontrast til højskabenes sorte, silkebløde Fenix laminat. Strukturen i gulvets planker matcher samtidig bagvæggens marmor og køkkenøens træ.

Brede skuffer med masser af plads. Og skuffeskinner i kvalitet fra øverste hylde. Det er skuffer der kan bære stor vægt. Og umærkeligt glider op og i. Igen og igen.

Dobbeltfløjet vinskab med fronter, der matcher resten af køkkenet. Hvilke specialløsninger drømmer du om?

Tips til Space

Det kan være en god ide at tænke i både med- og modspil mellem køkkenets forskellige materialer. Med højskabene i matsort Fenix laminat bliver der her fx skabt ro, så gløden og strukturen i køkkenøens egetræ, samt bagvæggens marmor og gulvets brede planker, for alvor får lov at komme til deres ret.

Materialevalg: Trækøkken med fingertappede skuffer med åben front i oliebehandlet, massiv eg. Højskabe og niche i Fenix laminatBordplade: Sort Nero Assolutto granitBagvæg: Stænkvæg (backspalsh) i marmor, Verde GuatamalaInventar i øvrigt: Armaturer fra Quooker i matsort og rustfri stål, køkkenvaske i Silgranit fra Blanco, hvidevarer fra GaggenauSpecialløsninger: Vinkøler med fronter i sort Fenix laminat

Wooden Classic

Hver eneste del af dit nye køkken har været gennem en lang række af kyndige hænder.

Wooden Classic

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.