SCROLL OG SE MERE

WOODEN CLASSIC

SORTBEJSET MATLAKERET EG

Wooden Classic i sortbejdset eg har klare stilmæssige referencer til en industriel-inspireret New Yorker stil. Fra sidst i 1980’erne og starten af 90’erne oplevede den amerikanske storby vækst i befolkningstallet, og mange tidligere industribygninger blev inddraget til beboelse – hvilket bl.a. resulterende i store, højloftede lejligheder, ofte med vægge i rå beton.Køkkenet her tager sit stilmæssige udgangspunkt i den tradition. Selve det stavopbyggende lameldesign går dog tilbage til 60'ernes modernisme, opgøret med køkkenet som rent brugsrum. Køkkenet blev møbel! Og et udsagn om personlig stil, et sted man gerne viste frem – også når man havde gæster.

Klassisk industrielt New Yorker udtryk med skydedør i matsort stål. Bemærk vinkøleren bag døren

Med en let vinkling i træet under stavene er det nemt at åbne både skuffer og skabe.

Wooden Classic er en hyldest til de bedste traditioner indenfor dansk arkitektur og design. Men samtidig er løsningen her – i sortbejdset, matlakeret eg – et godt eksempel på, hvordan valget af farve kan give et design et helt nyt udtryk. Kig forbi i vores butikker og få en snak om de mange muligheder.

Specialfremstillet bordplade og håndsmedet køkkenvask i massiv glødestål.

De sorte trælameller i massiv eg slibes og males i alt fire gange for at opnå den helt rigtige overflade og dybde i farven.

Hos Hanstholm Køkken har vi en lang tradition for at arbejde sammen med nogle af de bedste leverandører. Gaskomfuret her er fx fra tyske Gaggenau.

Æstetisk nydelse. Mange af vores kunder fortæller, at en stor del af glæden ved at få nyt køkken er, at de får mere lyst til at opholde sig i det nye rum – uanset om der lave mad eller ej.

Tip til Wooden Classic

Sæt dit eget personlige præg på udtrykket. Med Wooden Classic i sortbejdset eg kan du fx fuldende den industrielle New Yorker stemning med en bordplade i stål. Eller ved at indrette dig med skydedøre eller grebsløse vitrineskabe. Også åbne hylder med masser af afsætningsplads er kendetegnende for stilen.

Materialevalg: Wooden Classic køkken med lamelfront i sortbejdset, matlakeret massiv egBordplade: Sortgrå massiv glødestålHvidevare: GaggenauInventar i øvrigt: Quooker Fusion Square i bruneret messingSpecialløsninger: Skydedør med glas i metalramme og vinkøler

nordic classic

Alt håndlaves fra bunden. Designes, bygges og færdiggøres på vores snedkeri i Thy i Nordjylland.

Minimal

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.