SCROLL OG SE MERE

RETRO CLASSIC

IVY LEAGUE GREEN

Retro Classic er inspireret af funktionalismen rene, enkle design, som det især kom til udtryk i 60’er køkkenet – typisk malede køkkener med skuffer, der går ud over den bagvedliggende ramme, såkaldt overfalsede låger.I løsningen her, modsat de fleste oprindelige 60’er køkkener, er rammen i samme farve som skufferne og lågerne. Det får løsningen til at fremstå endnu mere stilren og enkel. Det funktionalistiske udtryk er desuden forstærket af de ikoniske Multi-Lite pendler fra den danske designer og arkitekt Louis Weisdorf. 

Retro Classic

Overfalsede låger. Her ses hvordan de smukt afrundede låger lægger sig ud over den bagvedliggende ramme – understreget af de synlige, klassiske hængsler i stål.

Retro Classic

Den funktionalistiske enkelhed går igen i valget af detaljer. Marmorbordpladen er i Jura Grau fra de bayerske alper, og det høje, slanke armatur i krom er Tara Classic fra tyske Dornbracht.

Retro Classic fås i præcis den farve du ønsker. Her er den i såkaldt Ivy League Green – opkaldt efter den amerikanske fodboldliga af østkyst universitetshold, hvis jakker bl.a. kendes i den grønne farve. Uanset hvilken farve du er til, vil vores 4-lags lakering med grunding og mellemslibning i hånden altid sikre et slidstærkt og smukt udseende.

Retro Classic

Indbydende orden. Med en Hanstholm snedkerløsning har du mulighed for at indrette dine skuffer og skabe, så de passer præcist til det, du ønsker at opbevare. I løsningen her er de fingertappede skuffer og ruminddelingen lavet i valnød. Den dybe glød står flot til intensiteten i fronternes grøn.

Retro Classic

Godt håndværk giver daglig glæde. Både for kunden derhjemme og for snedkeren på snedkeriet. Billedet her viser, hvordan de overfalsede fronter går ud over rammen bagved, når skuffen lukkes.

Retro Classic

Retro Classic er et køkken med greb, akkurat som inspirationskilden, de oprindelige køkkener fra 50’erne og 60’erne. Her er valgt klassiske bøjlegreb på trompetfod i krom.

Tips til design

Valg af fx farver og greb har stor indflydelse på det endelige udtryk. Derfor arbejder vi hos Hanstholm med fotorealistiske designprogrammer. På den måde kan vores kunder få en mere realistisk oplevelse af, hvordan den endelige løsning kommer til at se ud. Kig forbi og lad os fx afprøve forskellige farver.

Materialevalg: Malet forrammekøkken med overfalsede fronter og fingertappede skuffer i valnød

Farvevalg: Ivy League GreenBordplade: Jura Grau marmor fra Bayern i TysklandInventar i øvrigt: Blanco stålvask, Dornbracht Tara Classic armatur, bøjlegreb i krom, Multi-lite Pendanter i sort fra GubiSpecialløsninger: Hjørneskab med foldelåge med mulighed for fuld udnyttelse af pladsen under den L-formede bordplade.

Retro Classic

Alt håndlaves fra bunden. Designes, bygges og færdiggøres på vores snedkeri i Thy i Nordjylland.

Wooden Classic

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Retro Classic