SCROLL OG SE MERE

REAL CLASSIC

NORDIC WHITE

Real Classic er et køkken, der tager sit designmæssige udgangspunkt i det klassiske herregårdskøkken og de store byers herskabslejligheder. Det er et køkken kendetegnet ved stor snedkermæssig detaljerigdom. Med fyldningslåger og fint profilerede kanter på såvel skuffer som låger.Som alle vores øvrige malede snedkerløsninger kan Real Classic leveres i præcis den farve, du ønsker. I løsningen her fremstår køkkenet enkelt og klassisk i nordisk hvid med sort bordplade og rundede stålgreb – en fin, rustik kontrast til designets detaljerigdom.

Vitrineskab. Naturligvis med enkeltglas i hver enkelt rude. Påsat i hånden.

Stilkfuldt og hvidt hele vejen igennem med hvidmalede flader såvel udenpå som indeni. Fuldfinering er en anden mulighed – som det fx ses i Nordic Classic.

Det er detaljerne, der skaber det klassiske udtryk. Og med graden af detaljer kan man variere, hvor klassisk udtrykket skal være. Fx kan man arbejde med profilerede sokler, som vi har gjort det i vores grå Nordic Classic. Eller man variere såvel fyldningernes form som mængden af fyldninger. I Real Classic er det især de fint profillerede kantlister om skuffer og skabslåger, der er med til at skabe det klassiske look. Kig forbi vores butikker og få en snak om de mange muligheder.

Læg mærke til, hvordan der her er skabt sammenhæng mellem køkkenet og husets øvrige udtryk. De hvide, sprossede fløjdøre mod haven går således igen i det høje vitrineskabs håndpåsatte ruder. Bemærk også sammenhængen mellem de rundede metalgreb og reguleringsknapperne på komfuret.

Begrebet fyldninger bruges om elementer, der består af en træramme, hvori der er indsat en eller flere træplader. I billedet her er der tale om fyldningslåger med enkeltfyldning.

Smukt og slankt armatur i forkromet stål. Et eksempel på en af de mange fine detaljer, som man kan arbejde med, når man ønsker at understrege eller forstærke et designs klassiske look.

Tip til Real Classic

Brugen af kontrast klæder de fleste køkkener, også de mere stilfulde. Her er det fx komfuret og den mørke bordplade, der er med til at skabe liv og kontrast i køkkenet. Kig forbi vores butikker og se nogle af de mange variationsmuligheder. Afprøv også et udvalg af de uendeligt mange farve, du har til rådighed. Skal dit klassiske køkken fx være hvidt? Eller måske grønt, blåt eller beige? Eller noget helt fjerde?

Materialevalg: Profileret, malet køkken uden forramme i klassisk, nordisk hvidBordplade: Matslebet Nero Assolutto granit, 30 mm

Hvidevarer: Komfur fra italienske IlveInventar i øvrigt: Ovale greb i tin og rustfri stål, køkkenvask i porcelæn, Trepol Conus 82 emhætte

Glæden ved træ. Lige så stor i dagligdagen hos kunden som hos snedkeren på snedkeriet.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.