SCROLL OG SE MERE

NORDIC CLASSIC

DOVE GREY

Nordic Classic trækker designmæssige tråde tilbage til det klassiske nordiske landkøkken – som det fx kendes fra landets herregårde, byernes herskabslejligheder samt den klassiske murermestervilla. Med sin stilrene nyfortolkning af elementer som bl.a. fyldningslågen og vitrineskabet kombinerer Nordic Classic på elegant vis tradition med modernitet. I løsningen her er Nordic Classic vist i lys grå med rundede greb i rustfri stål.

Gråt køkken

Stigen i naturolieret eg giver nem adgang til køkkenets højskabe og kan hænges på siden, når ikke den er i brug. Bemærk også vitrineskabenes hylder i glas og den elegante lethed, de tilføjer skabene.

Gråt køkken

Fyldningslåger og sokkel i profil. Detaljer der bidrager til køkkenets autentiske og klassiske udtryk.

Nordic Classic udmærker sig ved sin kombination af detaljer og stilren enkelhed. Og netop detaljerne – farver, greb, valg af sokkeltype, valg af malede eller fuldfinerede vitrineskabe – giver mulighed for at understrege den klassisk stil. Eller at give den moderne modspil.

Skab

Vitrineskabene er her udført med finer i eg, såkaldt fuldfinering. En fin, varm kontrast til de lyse, malede overflader.

Du kan få vores Nordic Classic i præcis den farve, du ønsker. Her i lys grå i kombination med hvid marmorbordplade fra Carrara i Italien.

Gråt køkken

Nordic Classic er et såkaldt forrammekøkken. Dvs. et køkken med rammer monteret rundt om skuffer og skabe – så alt kommer elegant i niveau. Gaskomfuret er fra italienske Ilve.

Køkkenvask i hvid, keramisk porcelæn og blandingsbatteri i matpoleret stål fra danske Toni – der har håndbygget armaturer på Frederiksberg siden 1918.

Tip til Nordic Classic

Nordic Classic er et meget fleksibelt design med mange muligheder. Skift farve og køkkenet får et helt nyt udtryk! Samtidig er Nordic Classic et design, der naturligt lægger op til brug af overskabe – og dermed rigtig meget opbevaringsplads.

Materialevalg: Malet forrammekøkken med fyldninglåger og fuldfinerede vitrineskabe i klart glasFarvevalg: Dove Grey. NCS-farvekode 2000Bordplade: Slebet Statuario Venato marmor fra Carrara-området i ItalienHvidevare: Gasblus fra italienske Ilve med el-ovn og stegebord i stålInventar i øvrigt: Integreret emhætte, keramisk porcelænsvask, SP-armatur fra Toni og LP pendel lamperSpecialløsninger: Fritstående anretterbord med underskuffer samt træbordplade i massiv eg

nordic classic

Glæden ved træ. Lige så stor i dagligdagen hos kunden som hos snedkeren på snedkeriet.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.