SCROLL OG SE MERE

ARCHITECT CLASSIC

Architect Classic er en hyldest til den arkitekttegnede villa, som den især kendes fra de bedste boligbyggerier i 60’erne og 70’erne. Det er et eksempel på et køkken, der smukt og respektfuldt føjer sig ind i den oprindelige villas æstetik og design.Med udgangspunkt i de store åbne rum, lysindfaldet fra de brede vinduespartier og den oprindelige kvalitetsbevidste brug af naturlige materialer, har vi skabt en løsning med rolige, enkle flader og god plads – her i naturolieret egetræ.

Niche med kaffestation skaber en intim og hyggelig krog i det ellers åbne og retlinede køkken.

Architect Classic

Smukt asymmetrisk placerede og vinklede hylder skaber liv i designet – og god plads.

Det særlige ved at få et premium snedkerkøkken er bl.a. muligheden for selv at bidrage og påvirke design og udtryk – lige så meget man ønsker. I den fine gulstensvilla fra 1960’erne har kunden her fx selv været med til at designe hylderne og skabe nichens indretning.

Hylderne i nichen over kaffestationen skaber en elegant afsætningsmulighed og nem adgang til ting, der ellers ville være gemt af vejen i skuffer og skabe – eller fylde op på køkkenbordet.

Det enkle udtryk, der matcher boligens oprindelige arkitektur, opnås bl.a. gennem de unikke snedkerdetaljer. Fx grebsløse låger. Fremfor monterede greb er over- og underkanten af lågerne i stedet skåret i smig, dvs. i 45 grader, så de nemt lader sig åbne.

Boliggens unikke arkitektur – fx indgangspartiet med den smukke egetræsdør og vinduet, delt op i fag – er ført videre ind i køkkenets design. På den måde skabes der sammenhæng gennem hele boligen.

Tip til Architect Classic

Ønsker du at skabe sammenhæng i din bolig? Fx ved at følge den oprindelige arkitektur? Eller ønsker du at skabe kontrast? Det kan være en god idé at rådføre dig med nogen, der har prøvet det før, fx en arkitekt. Du kan også trække på vores erfaring fra de mange renoveringsprojekter, vi har været en del af.

Materialevalg: Grebsløst køkken i naturolieret eg uden forrammerBordplade: Stålbord. 5mm fladstålInventar i øvrigt: Ovn fra Miele, espressomaskine fra Italienske La Pavoni, stålvask og armatur fra Quooker, gulv i egetræsparketSpecialløsninger: Bemærk de brede udtræksskuffer i hele kaffestationens længde

Architect Classic

Håndlavet. Tilpasset hver enkelt bolig.

Architect Classic

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.